Termeni și condiții

www.drbalint.ro este o pagină informativă care permite interacțiuni din partea utilizatorilor în formă de mesaje și comentarii. Accesarea și navigarea site-ului drbalint.ro presupune acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare În același timp acest site utilizează cookies! Continuarea navigării înseamnă și acceptarea acestora.

Termeni și condiții generale

Conținutul site-ului www.drbalint.ro este proprietatea intelectuală a societății SC VITALION SRL (mai departe drbalint.ro). Astfel societatea își rezervă dreptul de a interzice distribuirea, copierea, multiplicarea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor și informațiilor existente pe acest site. Drbalint.ro își rezervă dreptul de a acționa în instanță orice persoană sau entitate care încalcă în orice mod prevederile cu privire la drepturile de autor și proprietate intelectuală.

Date personale:
Informațiile de pe site sunt întotdeauna tratate în conformitate cu legislația în vigoare. Datele furnizate de vizitatorul site-ului pot fi utilizate în scopuri de marketing:

  • informare cu privire la produse, promoții și oferte noi legate de activitatea firmei
  • urări aniversare
  • contactare în scopul cercetării opiniei publice în forma unui studiu de piață
  • alte scopuri cu caracter informativ

Datele cu caracter personal nu vor fi transmise unui terț fără acordul vizitatorului acestui site, cu excepția situațiilor prevăzute de lege. În cazul în care drbalint.ro dorește să proceseze datele personale cu un alt scop decât cel stabilit inițial, societatea va înștiința Utilizatorul la adresa de email specificată anterior, va obține acordul prealabil al acestuia și nu în ultimul rând, îi va oferi posibilitatea să-și retragă, la orice moment, acordul.
Drbalint.ro se străduiește în continuu să comunice autentic și transparent având ca și scop oferirea unor informații exacte, utile și actualizate utilizatorilor. Cu toate acestea, atragem atenția vizitatorilor asupra faptului că informațiile, descrierile de produs sau imaginile furnizate pe acest site au un scop informativ. Drbalint.ro nu răspunde în același timp pentru inexactitățile care pot apărea pe site și își rezervă dreptul de a face modificări și îmbunătățiri pe www.drbalint.ro.
În același timp societatea nu răspunde pentru posibile erori tehnice sau daune rezultate din acestea. Defectele tehnice includ toți factorii care pot împiedica vizitarea și utilizarea site-ului în mod obișnuit.

Politica SC VITALION SRL privind GDPR în relaţiile comerciale cu terţe persoane

Având în vedere derularea de relaţii comerciale între VITALION şi terţe societăţi comerciale şi/sau fizice ținând seama de obiectivul nostru de conformare cu toate dispoziţiile de reglementare aplicabile;
Prin prezenta solicităm tuturor partenerilor noştri de afaceri respectarea şi implementarea Reglementărilor UE (Regulamentul UE 2016/679) precum şi a celor naţionale privind protecţia datelor personale care apar in cadrul executării relaţiei comerciale cu terţii juridice.
Având în vedere noile dispoziţii care reglementează protecţia datelor în ceea ce priveşte executarea relaţiei comerciale cu terţe persoane juridice, putem prelucra date cu caracter personal a angajaţilor dvs. sau a altor persoane care lucrează sub controlul dvs., dezvăluite în timpul şi în legătură cu relaţia noastră comercială.
Tipurile de date personale ce urmează a fi prelucrate sunt: numele şi prenumele, adresa de e-mail, număr de telefon, serie şi numar CI, semnătura precum şi orice alte date menţionate în contractul încheiat sau orice altă materializare a relaţiei comerciale care conţine asemenea date şi care se află în derulare.
Ne asigurăm că prelucrarea acestor date cu caracter personal va fi limitată doar la ceea ce este necesar în executarea relaţiei comerciale sau pentru îndeplinirea intereselor noastre legitime.
Am adoptat măsurile tehnice şi organizaţionale adecvate, necesare confidenţialităţii si securităţii prelucrării datelor cu caracter personal.
Vom stoca datele prelucrate doar pe perioada cât este necesară.