Sari la conținut

POLITICA DE RETUR

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, aveți dreptul de a returna produsele achiziționate prin intermediul unui contract la distanță, indiferent de motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la recepționarea coletului fără a indica un motiv.

Pentru solicitarea rambursării, returnării sau schimbului unei comenzi plasate pe www.drbalint.ro va trebui să contactați VITALION SRL prin e-mail la adresa: office@drbalint.ro.

Solicitarea transmisă va fi analizată și vă vom înștiința prin e-mail despre situația notificării în maxim 3 zile lucrătoare.

Solicitările de rambursare, returnare sau schimb se acceptă în maxim 30 zile de la data livrării iar produsele returnate trebuie să se regăsească în starea în care au fost primite de către Client.

Costul de transport, retur în cazul returului produselor, este suportat în totalitate de către Client cu excepția în care se indică altfel.

Stornarea contravalorii produselor returnate și acceptate de către VITALION SRL se va face în termen de 30 zile calendaristice de la data denunțării contractului de cumpărare, prin aceeași metodă de plată aleasă de Client.

În cazul în care firma de curierat / Poșta Română vă livrează comanda și pachetul are urme vizibile de lovituri, este deschis etc. nu acceptați livrarea și depuneți o sesizare la livrator direct sau la serviciul de curierat, în care să fie menționat motivul refuzului.

În cazul produselor deteriorate sau neconforme, trebuie facută o cerere de retur. Prejudiciul trebuie descris în detaliu și trebuie atașate fotografii care să demonstreze amploarea acestuia în termen de 3 de zile de la primirea comenzii. Vă rugăm să trimiteți toate detaliile la formularul de contact corespunzător.

Pentru detalii sau întrebări despre returul produselor, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: office@drbalint.ro.

Ultima actualizare 08.05.2023