Sari la conținut

Kovács Attila – de 10 ani alături de Tusnad Marathon

După cum am scris și pe Facebook, Kovács Attila nu numai că aleargă la Tușnad, ci și trăiește la Tușnad Băi. Acolo, unde aerul este mai curat, traseele sunt parcă din poveste și urșii sunt un fenomen cotidian. De fapt el este unul dintre cei doi concurenți care poate să ne povestească despre evoluția acestui eveniment de la bun început.

Concursul din 2 iunie 2018 va fi al zecelea Tusnad Marathon la care participă, deci are experiență din plin. Totuși se pare că sportivii sunt mereu foarte modești și nu prea le place să se laude, chiar dacă au cu ce. Nici el nu ne-a spus de la începutul interviului că este un veteran adevărat la acest semimaraton. Dar sperăm că faptul că se întoarce în fiecare an, înseamnă că și evenimentul pe care îl organizăm cu atât de mult devotament, a devenit tot mai bun.

Am crezut că alergarea în ziua de azi este mai mult un trend urmărit de generația tânără, iar faptul că din ce în ce mai mulți aleargă în toate categoriile de vârstă, mă bucură enorm. Este o dovadă că ne îndreptăm către un stil de viață mult mai sănătos și oferim un exemplu de urmărit celor care nu au găsit încă pasiune în mișcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *