Sari la conținut

Fazakas Bíborka – fata cu o ambiție de invidiat

Când am cunoscuto pe Bíborka, prima impresie a noastră a fost exact ceea ce am scris și în titlul acestei postări. Câtă ambiție. A vorbit cu foarte mulă pasiune despre sport și competiții în general, și a fost clar de la bun început de ce și-a ales ca și profesie educația fizică.

Bíborka a început să alerge ca să-și recapete forma de înainte de sarcină, dar a prins foarte repede gustul competiției și de atunci nici nu s-a mai oprit. Pe lângă maratoane, acum se pregătește și pentru Iron Man, un triathlon la care ajung numai cei mai buni. Deci merită s-o urmărim și pe viitor.
Pe lângă faptul că are o viteză incredibilă, ea are și o personalitate cu adevărat excepțională și este o prezență colorată pe fiecare traseu. Aleargă mereu cu zâmbetul pe buze și este greu de crezut că cineva poate să o depășească.

Când ne-am întâlnit la Sovata, nu am vorbit doar despre maratoane, ci și despre stilul ei de viață. Am vrut să ne confirme, că în spatele unei femei pline cu energie este și un mod de viață cu alegeri sănătoase, echilibru și mișcare. Fiind profesoară, încearcă să fie un exemplu bun pentru copii pe care îi învață și de multe ori se întâmplă să-i ofere sfaturi în alimentație și nu numai noilor generații de maratoniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *