Sari la conținut

Cum se manifestă carența de vitamine?

Știm că una dintre marile probleme ale alimentației din zilele noastre este carența de vitamine. Din păcate în ultimele decenii cantitatea de vitamine din fructe și legume s-a micșorat foarte mult, iar în anumite cazuri a scăzut la jumătate. Mai exact, dacă până acum trebuia să consumăm un măr pentru a avea un anumit nivel de vitamine în organism, acum ar trebui să consumăm două mere. Avem nevoie de vitamine pentru funcționarea normală a organismului.

Carența anumitor vitamine din organism pot duce la apariția diferitelor boli. De exemplu importanța vitaminei D: la nou-născuți dacă nu există un nivel suficient de înalt de vitamina D în organism, poate să ducă la rahitism. Dacă nivelul de vitamina D scade la bătrânețe, poate cauza osteoporoza. Boli care derivă din lipsa sau din nivelul scăzut de vitamine în organism. Vitamina D este produsă în organism la efectul razelor solare, de către piele. Dar în același timp există multe alte vitamine precum, vitamina C care nu se produce în organism, ci trebuie să o introducem prin alimentație. Prin urmare, trebuie să avem o alimentație adecvată ca să păstrăm nivelul optim de vitamine în organism.

Deficitul de vitamina A afectează vederea; deficitul de vitamina E se întâlnește în special la vârstnici, pacienții cu malnutriție, cu boli cronice și se asociază cu manifestări neurologice.

Tabletele HRI-Vitalion a fost dezvoltate de domnul Dr. Terry Gallagher un bio-chimist din Marea Britanie, care a excelat în cercetarea plantelor. Acesta a observat faptul că foarte multă lume folosește plantele ca și medicamente, utilizând pentru anumite afecțiuni o serie de plante.

Aceste tablete au în compoziția lor vitamina A, vitamina C, fier, magneziu, mangan, cupru, potasiu, calciu și extracte din măceșe, hibiscus, viță de vie, floare de soc, coajă de portocală și măr. Toate acestea sunt incluse într-o singură tabletă, rezultat al cercetărilor în urma cărora domnul Terry Gallagher a combinat vitamine, minerale și plante. El era obsedat de medicina tradițională, medicina bazată pe plante, căutând  o rezolvare pentru anumite afecțiuni, precum cele de circulație, bolile cardio-vasculare  sau chiar osteoporoza și artroza. Vorbim de afecțiuni care din păcate, apar din ce în ce mai frecvent, 3 pacienți din 4 mor din cauza unor probleme cardio-vasculare.

Dr. Gallagher pornind de la această statistică, a avut ca scop principal prevenirea acestor afecțiuni prin metode naturale. Astfel a dezoltat aceste tablete pentru a ajuta sistemul cardio-vascular, să curețe arterele de depuneri, să dizolve plăcile aterosclerotice, să redea elasticitatea peretelui cardio-vascular, să ajute persoanele care suferă de boli varicoase. Aceste efecte benefice sunt testate de peste 10 ani și în România, având rezultate remarcabile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *