5 întrebări frecvente despre HRI-Vitalion

Dr. Balint Boli și afecțiuni, Sanatate, Stil de viata Leave a Comment

De-a lungul timpului, datorită feedback-ului pacienților, s-a dovedit că un aliat puternic al organismului sunt tabletele HRI Vitalion. Tabletele au în compoziția lor vitamina A, vitamina C, fier, magneziu, cupru, potasiu, mangan, calciu, extract din măceșe, viță de vie, hibiscus, floare de soc, măr, coajă de portocale. Despre tabletele HRI-Vitalion și beneficiile sale au existat multe întrebări, la care am oferit răspuns. În cele ce urmează, încerc să ofer răspuns la alte întrebări care s-au născut, despre aceste tablete.

1. De unde se pot cumpăra tabletele  HRI Vitalion?

Tabletele HRI-Vitalion pot fi comandate online, însă se găsesc și în farmacii și magazine naturiste în toată țara, respectiv în rețelele de farmacii Catena, Sensiblu, City, Dona, HelpNet, magazinele Plafar.

2. Cum se poate preveni/trata varicele?

Varicele au implicații serioase asupra sănătății noastre. Ele reprezintă consecințele unei circulații sanguine deficitare la nivelul piciorului, având simptome precum senzație de durere a piciorului, glezne umflate, apariția pe picior a venelor păianjen. Predispoziția pentru formarea varicelui este dată de genetică, persoanele care au în familie membrii cu varice au șanse crescute să dezvolte această afecțiune. Apoi, femeile sunt mai predispuse la varice decât bărbații, femeile gravide sunt predispuse la această afecțiune. Obezitatea este un factor de risc, vârsta. Persoanele care petrec mult timp în picioare au șanse mai mari să fie afectate.

Dar ce se poate face atunci când o persoană are varice? Cele mai importante recomandări sunt să evite să stea prea mult în picioare într-un singur loc, să practice o activitate fizică intensă-mers pe jos, gimnastică, să reducă excesul de greutate, să poarte ciorapi compresivi. Datorită proprietăților sale, în special al extractului de viță de vie ce are acțiune tonifiantă și protectoare asupra vaselor de sânge, tabletele HRI Vitalion sunt un aliat de nădejde pentru persoanele care au varice.

O persoană sănătoasă poate preveni formarea varicelui prin adoptarea unor măsuri benefice: să nu stea prea mult în picioare, dar dacă totuși stă să își mute greutatea de pe un picior pe altul, să evite activitățile fizice ce pun presiune pe venele de la picioare, precum ridicarea de greutăți cu picioarele, să evite băile fierbinți, să nu stea picior peste picior când stă pe scaun deoarece această postură crește presiunea la care sunt expuse venele de la picioare, să evite să poarte tocuri înalte și cum spuneam mai sus, suplimentele nutritive, precum tabletele HRI-Vitalion, ce conțin vitamina C, E, zinc ajută la menținerea elasticității vaselor de sânge și întărirea pereților acestora.

3. Ajută tabletele HRI-Vitalion la reglarea tensiunii arteriale?

Depunerile de plăci aterosclerotice pe peretele vaselor de sânge creează blocaje pentru fluxul sanguin, ducând la o serie de boli cardiovasculare. Tabletele HRI-Vitalion conțin vitamine, minerale și extracte din plante care au menirea de a curăța arterele din interior, de a dizolva plăcile arterosclerotice și de a ajuta la reconstrucția peretelui vascular, ce redevine elastic și permite astfel circulația sângelui.

4. Cum se administrează tabletele HRI-Vitalion?

Recomandarea este 2×1 comprimate zilnic-1 tabletă dimineața și una după masa, înainte de ora 17, însoțite de o cantitate suficientă de lichid, pe o perioadă de trei luni, sau se pot lua în permanență.

5. Are HRI-Vitalion contraindicații?

Nu, nu există contraindicații în cazul tabletelor HRI-Vitalion. Tabletele au fost dezvoltate de Dr. Terry Gallagher, un biochimist de la Oxford, Marea Britanie, pentru a preveni anumite afecțiuni prin metode naturale. Tabletele combină vitamine, minerale, extracte din plante, având proprietăți curative în afecțiuni ale sistemului cardiovascular, ajută la curățarea arterelor, la dizolvarea depunerilor de plăci aterosclerotice de pe pereții vaselor de sânge, are efecte benefice în cazul osteoporozei, artrozei, bolilor varicoase. Aceste efecte benefice sunt testate de peste 10 ani și în România, având rezultate remarcabile: persoane care nu se puteau scula din pat din cauza coxartrozei acum pot, am reușit să schimbăm calitatea vieții acelor pacienți, au fost pacienți cu ulcerații din cauza problemelor de circulație, acele ulcerații s-au închis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *