Sari la conținut

Indicații

Căutați de ceva timp un remediu natural pentru problemele Dvs. de sănătate? HRI-Vitalion Plus este un supliment alimentar pe bază de plante.
Bine v­-am găsit!

Vă aflați în vreuna dintre următoarele situații?

Citiți cu atenție informațiile de mai jos pentru a afla dacă HRI-Vitalion Plus este și pentru Dvs.

Suferiți de OSTEOPOROZĂ?

Cu HRI Vitalion Plus structura osoasă devine mai rezistentă. Iar afecțiunea în sine poate fi prevenită la intervenirea din timp.

Ați fost diagnostizat cu ARTRITĂ?

HRI-Vitalion Plus, prin complexul de minerale și vitamine ajută la ameliorarea durerilor și la prevenirea complicațiilor ulterioare.

Durerea Dvs. este cauzată de ARTROZĂ?

Prin tratamentul cu HRI-Vitalion Plus se poate preveni degenerarea completă a cartilajului, permițând astfel mișcarea fără durere.

Suferiți de VARICE?

HRI-Vitalion Plus regenerează peretele venos slăbit și subțiat, tratând venele din interior. Oferă o modalitate de prevenție și ajută în același timp la ameliorarea simptomelor bolii varicoase fără necesitatea unei intervenții chirurgicale.

Vă recuperați de după un ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL?

În procesul de reabilitare după un accident vascular cerebral este important menținerea sănătății sistemului cardiovascular. HRI-Vitalion Plus are un efect benefic asupra sistemului circulator, contribuind astfel la sănătatea pacienților pe termen lung.

Ați trecut deja printr-un episod de INFARCT MIOCARDIC?

Prevenirea unui episod nou este prioritatea în cazul unui pacient care a suferit deja un infarct miocardic. HRI-Vitalion Plus ajută circulația arterială, astfel inima poate să bată la parametri normali.

Sunteți în căutarea unui tratament împotriva ATEROSCLEROZEI?

Ateroscleroza afectează buna desfășurare a circulației sanguine și poate duce la complicații cardiovasculare. HRI-Vitalion Plus curăță arterele și redă elasticitatea lor întârziind și mai mult procesul progresiv care rezultă întărirea și îngustarea arterelor.

Suferiți de ARTERITĂ?

Inflamația peretelui arterial poate avea un efect asupra întregului organism cauzând o stare generală alterată. HRI-Vitalion Plus prin formula complexă luptă eficient împotriva colilor care afectează peretele venos și astfel întregul sistem cardiovascular.

ATENȚIE!
Întrucât se înscrie în grupa suplimentelor alimentare, vă invităm să discutați cu medicul Dvs. despre cura cu HRI VITALION PLUS personalizată.