Sari la conținut

Despre mine

Visul meu în copilărie a fost să fiu medic fotbalist! Dar tata a pus întotdeauna învățatul pe primul loc, astfel a trebuit să renunț la fotbalul de performanță și să învăț pentru medicină. După facultate am ales igiena și nutriția, o ramură a medicinei preventive.

Fiind născut la poalele muntelui Piatra Mare – Brașov, eram obișnuit cu drumețiile, cu partide de fotbal ca orice băiat, cu partide de ski cât era iarna de lungă. M-am trezit la vârsta de 23 de ani ca student la medicină cu genunchii făcuți praf, cu țigara în mână uitându-mă la televizor în timp ce prieteni mei jucau fotbal, pentru că acest lucru nu mai era posibil pentru mine.
După un control medical ortopedic, am primit vestea de care îmi era frica chiar să mă și gândesc
…gonartroza la ambii genunchi.

Remediu natural pentru sănătatea mea osteoarticulară

Genunchii mei se umflau, apărea inflamația, se blocau în așa fel, încât abia mai puteam să urc câteva trepte, nu mai puteam să le îndoi, decât până la jumate. Era o durere greu de suportat. Am început să caut o soluție naturală de ameliorare și așa am citit despre tabletele HRI-Vitalion într-o revistă străină, care este produs în Oxford, Marea Britanie și care avea o evaluare fantastică.

Am procurat aceste tablete din străinătate și am început să administrez două tablete pe zi. După câteva săptămâni de administrare deja am simțit o îmbunătățire. M-am lăsat de fumat, am început încet să fac mișcare și am ajuns acum cu ajutorul tabletelor HRI-Vitalion să alerg un semi maraton de 21 de km, după care nu am nici o problemă cu genunchi, pot să le îndoi, nu se umflă, nu se mai blochează, după o oră de odihnă sunt ca și nou.

Povestea mea de 16 ani cu HRI-VITALION.

După ce am simțit rezultatele fantastice ale acestor tablete pe propria mea piele, m-am gândit de ce să nu ajutăm și pacienții din România. Așa am ajuns să importăm acest supliment alimentar și să le punem la dispoziția pacienților din România.

Avem foarte mulți pacienți care au folosit tabletele HRI-Vitalion, și care au rezultate foarte bune, bunici care abia se mai puteau dea jos din pat, ajung azi să se urce pe autobuze și să-și viziteze nepoții sau să iasă în grădină să dea cu sapa. Acesta este de fapt puterea tabletelor HRI-Vitalion, ne poate schimba viața în bine!

Misiunea și viziunea mea

Misiunea noastră în primul rând este de a informa și educa oamenii privind prevenirea, ameliorarea și chiar vindecarea a unor boli cronice. În acest scop furnizăm nu numai un produs de excepție, ci asigurăm și consultanță gratuită în anumite probleme de sănătate.

Pentru mine cea mai mare bucurie și mândrie este când un pacient îmi spune că i s-a schimbat calitatea vieții în bine datorită recomandărilor mele.

Pe pagina cu sfaturi medicale veți găsi materiale informative și voi împărtăși cu Dvs. gândurile mele legate de medicina preventivă, produsele noastre și câteodată din viața mea personală.